+86-515-88853166

Κατηγορία προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Προσθέστε: No.9 Chengxiang Road, Dagang Town, Yancheng City, επαρχία Jiangsu, Κίνα

PC: 224043

Τηλ: 0086-515-88853166

Φαξ: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

Jsshuoying@126.com

Αυτόματο μηχάνημα κοπής χαλιών

Αυτόματο μηχάνημα κοπής χαλιών

Αυτόματη μηχανή κοπής χαλιών 1. Το μηχάνημα είναι ευρέως εφαρμόσιμο για την κοπή μη μεταλλικών υλικών σε διάφορες βιομηχανίες με κοπτικό. Για παράδειγμα, δέρμα, καουτσούκ, πλαστικό, χαλί, πλαστική συσκευασία, κλωστοϋφαντουργικών και χημικών ινών κλπ. 2. Το ελαστικό ρολό πεπιεσμένου υλικού πιέζοντας ή ...

  Product Details

Αυτόματο μηχάνημα κοπής χαλιών

1. Το μηχάνημα είναι ευρέως εφαρμόσιμο για την κοπή μη μεταλλικών υλικών σε διάφορες βιομηχανίες με κοπτικό. Για παράδειγμα, δέρμα, καουτσούκ, πλαστικό, χαλί, πλαστική συσκευασία, κλωστοϋφαντουργικές και χημικές ίνες κλπ.

2. Η πίεση του ελαστικού κυλίνδρου ή η πίεση του χειροκίνητου υλικού υιοθετείται. Ο υπολογιστής μπορεί να ελέγχει αυτόματα την απόσταση εγκάρσιας κίνησης της κοπτικής κεφαλής και την απόσταση τροφοδοσίας του κυλίνδρου συμπίεσης.

3. Εγκαινιάζετε διπλό κύλινδρο λαδιού, ακριβή μηχανισμό σύνδεσης διπλού μανιβέλας, ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί ότι το βάθος κοπής σε κάθε θέση κοπής είναι το ίδιο.

4. Με ειδικό μηχανισμό ρύθμισης και εξοπλισμένο με κοπτικό μήτρα και ρύθμιση βάθους κοπής, η ρύθμιση της διαδρομής είναι απλή και ακριβής.

  5. Η πινακίδα κοπής πραγματοποιεί αργή κοπή όταν έρχεται σε επαφή με τον κοπτήρα μήτρας, γεγονός που μπορεί να κάνει ότι δεν υπάρχει σφάλμα μεγέθους μεταξύ του ανώτερου στρώματος και της κατώτερης στρώσης των κομμένων υλικών.

  6. Το αυτόματο σύστημα λίπανσης με κεντρική παροχή λαδιού εγγυάται την ακρίβεια της μηχανής και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

  7. Η λειτουργία είναι εξοικονόμηση εργασίας και απλή, με χαμηλή δυσλειτουργία, ισχυρή δύναμη κοπής και υψηλή ταχύτητα κοπής.

  8. Η λειτουργία με τα δύο χέρια κάνει υψηλή ασφάλεια.

 

Πλεονεκτήματα:

1.Fast, ήσυχο και εύκολο στη λειτουργία.

2. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι τυποποιημένες κατασκευές μήτρας - χαλύβδινη ταινία, μορφή ξύλου ή σφυρήλατο χάλυβα. 3.Διακοπή της κίνησης της κεφαλής για εύκολη λειτουργία.

4. Απλή, ακριβής ρύθμιση καλουπιού και ρύθμιση της ημέρας.

5. Ήσυχη, χωρίς κραδασμούς λειτουργία

6. Χρησιμοποιεί σύστημα υδραυλικού και υδραυλικού συστήματος για να παρέχει ένα ομοιόμορφο βάθος κοπής.

7. Υψηλή ταχύτητα.

8. Το ύψος και το ύψος των υλικών μπορούν να ρυθμιστούν γρήγορα.

9. Κόψτε τα υλικά σε ένα ή περισσότερα στρώματα.

10. Συμπληρώστε με το υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο κοπτικό και το εγχειρίδιο λειτουργίας.


2.jpg

3.jpg


Ανάμεσα σε αυτούς τους διάσημους αυτόματους κατασκευαστές μηχανών κοπής χαλιών τροφοδοσίας, η Shuoying Precision Machinery είναι μια ανταγωνιστική αυτόματη μηχανή κοπής χαλιών κοπής χρυσού προμηθευτή στην Κίνα. Μπορείτε να προμηθευτείτε πιστοποιημένα προϊόντα CE από εμάς.
Hot Tags: αυτόματοι κατασκευαστές μηχανών κοπής χαλιών τροφοδοσίας, προμηθευτής Κίνας, προμηθευτής χρυσού, πιστοποιημένο CE
Συναφή προϊόντα

Σπίτι | Σχετικά με εμάς | Προϊόντα | Ειδήσεις | Έκθεση | Επικοινωνήστε μαζί μας | Ανατροφοδότηση | Κινητό τηλέφωνο | XML | Κύρια σελίδα

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Πνευματικά δικαιώματα © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd