+86-515-88853166

Κατηγορία προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Προσθέστε: No.9 Chengxiang Road, Dagang Town, Yancheng City, επαρχία Jiangsu, Κίνα

PC: 224043

Τηλ: 0086-515-88853166

Φαξ: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

Jsshuoying@126.com

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Πεθαίνουν κοπής μηχάνημα Die-κοπής, όταν η έκρηξη γραμμή λύση!

Ορισμένοι πελάτες ζήτησε Xiao Bian είπε πεθαίνουν κοπής μηχάνημα αποτυχία, αλλά δεν ήξερα πού έγκειται το πρόβλημα, και αργότερα με μια μικρή σειρά από κατασκευαστές που περιγράφεται μια μικρή πεθαίνουν κοπής μηχάνημα αποτυχία, Xiaobian ακούσει για αυτές τις περιπτώσεις να γνωρίζουν το καλούπι μηχάνημα κοπής πεθαίνουν όταν γραμμή έκρηξη, τότε τι είναι η μηχανή κοπής κύβων κατά την έκρηξη γραμμή; Συνήθως σχετικά με το προϊόν της πίεσης επίπεδη πεθαίνουν μηχάνημα κοπής πεθαίνουν κοπής ή ολοκλήρωση αναδίπλωση, εσοχής κατά τη ρωγμή του χαρτιού. Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται συχνά στο σώμα πεθαίνουν μηχάνημα κοπής? Πώς να ασχοληθεί με αυτές τις περιπτώσεις; Πόλου με οπίσθιο αεραγωγό punching μηχανή Xiaobian να σου πω.

Πρώτον, το πάχος του χαρτιού (πλάκα) είναι πολύ μεγάλο, γραμμή σύντομη επίθεση, αυτή τη φορά η επιλογή του καλουπιού ύψος σύρμα κοπής πρέπει να είναι λογικό.

Δεύτερον, η χαλύβδινη πλάκα μετά το χαρτί μετά την εκρηκτική γραμμή, αυτή τη φορά πρέπει να είναι χαρτί λεπτό μαξιλάρι.

Τρίτον, το die κοπής μηχάνημα πίεση είναι πολύ μεγάλη όταν την εκρηκτική γραμμή, αυτή τη φορά πρέπει να είναι να μειώσει την πίεση, έτσι ώστε τα απόβλητα στο πλάι ακριβώς διαφορετικά.

Τέταρτο, εσοχή μούχλα ή τέλος από το πολύ παχύ χαρτί, εσοχή στενά, εκρηκτικής γραμμής. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο πάχος της πεθαίνουν εσοχής, εσοχή πλάτος έως μέτρια.

5, χαρτί τραγανή, χαμηλή περιεκτικότητα σε νερό, κυρίως μέσω υψηλής θερμοκρασίας γυαλιστερό χαρτί, πεθαίνουν κοπής όταν η εκρηκτική γραμμή. Αυτή τη στιγμή στην πεθαίνουν πριν την πρώτη υγρασία του χαρτιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νερό το χαρτί στο κακή νερό, προσθέστε το περιεχόμενό του νερού, έτσι ώστε το επίπεδο ελαφρώς εύκαμπτα, και στη συνέχεια πεθαίνουν μηχάνημα κοπής. Μετά την die-κοπής αν το πλαίσιο όταν σκάσει η γραμμή, στην κόγχη του ματιού στο νερό, για τη μείωση της ριπής γραμμή κατάστασης.

Έξι, εκτυπώστε την εμφάνιση της μια μεγάλη περιοχή του μπλε ή μαύρο και το άλλο σκούρο χρώμα πεδίο, die-cut μετά το εκρηκτικό χρώμα, γραμμή έκρηξη. Κατά την εκτύπωση, προσθήκη μελάνι ή προσθήκη προσθέτων μελάνι με σκούρο μελάνι και να ενισχύσει την πρόσφυση του μελάνι σε χαρτί, να μειώσει το χρώμα της έκρηξης, έκρηξη Εμφάνιση γραμμής.

Επτά, έκοψε τη συσσώρευση σκόνης χαρτιού στην υποδοχή της εκρηκτικής γραμμής. Φορείς πρέπει αμέσως να εξαλείψουν καθαρό χαρτί, ξένη ύλη και ούτω καθεξής.


Σπίτι | Σχετικά με εμάς | Προϊόντα | Ειδήσεις | Έκθεση | Επικοινωνήστε μαζί μας | Ανατροφοδότηση | Κινητό τηλέφωνο | XML | Κύρια σελίδα

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Πνευματικά δικαιώματα © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd